ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και όλων των κατοίκων της κοινότητάς μας σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας. Μέσα στα πλαίσια της τεχνολογικής ανάπτυξης και των τεραστίων δυνατοτήτων που προσφέρουν σήμερα στον άνθρωπο τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, το Κοινοτικό Συμβούλιο έταξε ψηλά στις προτεραιότητες του τη δημιουργία ιστοσελίδας της κοινότητας μας.

Με χαρά λοιπόν σήμερα σας καλωσορίζω στο ημιορεινό και όμορφο χωριό μας και σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά στο νοερό περιδιάβασμα σας στις ηλεκτρονικές μας σελίδες γνωρίζοντας την ιστορία μας, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα μας, καθώς επίσης και τις φυσικές ομορφιές της καταπράσινης κοινότητάς μας.

Ελπίζω ότι το φανταστικό ταξίδι σας στις σελίδες της κοινότητας Ξυλιάτου θα σας αφήνει ικανοποιημένους. Σας εύχομαι καλή ξενάγηση και ελπίζω μια μέρα να σας δούμε στο χωριό μας για να θαυμάσετε από κοντά τις φυσικές ομορφιές και την εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων της κοινότητάς μας, καθώς επίσης και το καταπληκτικό κλίμα της περιοχής.

Φιλικά

Κυριάκος Φοίβου
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου